ברד פודינג עם פיינט וניל פקאן בלונדי

מצרכים:
* חצי בגט
* פיינט של גלידת וניל פקאן בלונדי של בן & ג'ריס (מומסת)
* 1 כוס חלב
* 2 כפיות קינמון טחון
* 4 ביצים
* 2 כפיות סירופ מייפל (ועוד קצת להגשה)
- Item number 1
משמנים תבנית אפייה מרובעת (20×20 ס"מ) בחמאה או בתרסיס שמן.
- Item number 2
חותכים את הבגט לפרוסות ומסדרים אותן בתבנית המשומנת.
- Item number 3
בקערה גדולה, טורפים יחד את גלידת, החלב, הקינמון, הביצים וסירופ המייפל עד לקבלת תערובת אחידה.
- Item number 4
יוצקים את התערובת על פרוסות הבגט בתבנית. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך הלילה.
- Item number 5
בבוקר אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-15 דקות, או עד הזהבה.
- Item number 6
להגשה
מומלץ להגיש עם עוד סירופ מייפל מעל. בתיאבון!