מתכון לבצק עוגיות אכיל
מתחשק לכם בצק עוגיות?במתכון הזה של בצק עוגיות אכיל תקבלו את כל התענוג של אכילת בצק עוגיות שוקולד צ’יפס והוא 100% בטוח לנשנוש. בצק עוגיות מנצח ללא ביצים!
איך להכין בצק עוגיות חי שהוא בטוח לאכילה
אנחנו מבינים, תמיד מפתה לנשנש חתיכה מבצק העוגיות שוקולד צ’יפס לפני שהוא נכנס לתנור. אבל גם הילד הפנימי , חובב גניבת העוגיות יודע שזה לא בטוח. אז איך מכינים בצק עוגיות שאפשר לקחת ממנו חתיכה בלי להרגיש רגשות אשמה? ישנן שתי נקודות חשובות : 1) להכין בצק עוגיות ללא ביצים, ו 2) לא לשכוח להעביר את הקמח למתכון טיפול חימום. לביצים ולקמח שלא עבר טיפול חימום יש סיכוי גבוה להכיל מזהמים כמו סלמונלה או אי קולי.
איך לחמם קמח שעבר טיפול
ישנן שתי דרכים עיקריות לחמם קמח כדי שיהיה בטוח לאכילה בבצק עוגיות. השיטה הקלה היא לחמם בחום גבוה במיקרוגל, עד שהוא כולו מגיע לטמפרטורה של 75c. צריך להשתמש במדחום מהיר כדי להבטיח שהקמח כולו הגיע ל 75c, ואז להשתמש בו במתכון כרגיל. השיטה השנייה היא לחמם את הקמח בתנור אפיה רגיל, לפזר את הקמח על ניר אפייה ולאפות אותו בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 150c לפרקי זמן של 2 דקות, לבדוק כל פעם האם הטמפרטורה של כל הקמח הגיעה ל 75c.
האם אפשר לאפות את מתכון בצק העוגיות הזה?
אפשרי, אבל אם אתם רוצים מתכון מעולה לעוגיות, תנסו את המתכון האולטימטיבי שלנו לעוגיות שוקולד צ’יפס. הוא קל, טעים ובטוח ירשים את כל אוהבי העוגיות.
דרכים להנות מבצק עוגיות אכיל
בואו נספור את הדרכים! (בעצם אפילו רואי החשבון שלנו לא יכולים לספור כל כך הרבה). אנחנו מציעים לגלגל את הבצק לכדורים לפני ההגשה מכיוון שכך האכילה יותר קלה. ערכנו מחקר מקיף לגבי הדרכים הטובות ביותר להנות מבצק עוגיות שוקולד צ’יפס לאכילה ומצאנו שחטיפים קטנים בגודל ביס הם הדרך המומלצת לנשנוש מוצלח. אבל אפשר גם לפזר אותם כפרורים קטנים על קערת הגלידה עם הטעם האהוב עליך, לצפות אותם בשוקולד לחובבי בצק עוגיות, לקשט עוגות וקאפקייקס – האפשרויות הן אינסופיות!
לכמה זמן אפשר לשמור בצק עוגיות לאכילה?
אחסנו את בצק העוגיות שלכם (אם נשאר!) במיכל אטום במקרר עד שבוע, או במקפיא עד 6 חודשים. אופוריה עכשיו, אופוריה אחר כך!
מוכנים להכין את בצק עוגיות השוקולד צ’יפס האכיל שלכם? הנה המתכון:
מרכיבים
8 כפות חמאה לא מלוחה בטמפרטורת החדר (אריזה קטנה)
כוס סוכר חום, דחוסה
2 כפות שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
1/2 כפית מלח
1 כוס קמח
1/2 כוס שוקולד צ’יפס
זמן הכנה: 15 דקות
זמן כולל: 15 דקות
כמות: 2 כוסות
-
Step 1
מארגנים את כל החומרים
-
Step 2
דבר ראשון, מעבירים את הקמח טיפול חימום כדי שיהיה בטוח לאכילה. לא לדלג על השלב הזה, קמח לא מטופל יכול להכיל חומרים מזהמים והוא לא בטוח לאכילה. שימו את הקמח בקערה בטוחה לשימוש במיקרוגל והכניסו למיקרו לפרקי זמן של 30 שניות וערבבו בכל פעם. השתמשו במדחום מהיר כדי להבטיח שכל הקמח הגיע לטמפרטורה של 75c.
-
Step 3
במיקסר, עומד או ידני, מערבבים ביחד את החמאה והסוכר עד לתערובת רכה וקלילה.
-
Step 4
מוסיפים תמצית וניל, שמנת, מלח, מערבבים עד לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח המחומם ומערבבים.
-
Step 5
מקפלים פנימה את השוקולד צ’יפס.
-
Step 6
מגישים ונהנים ! לשמור במיכל אטום במקרר.