נשנושי בן & ג'ריס
רכיבים:
* 1 פיינט גלידת פינט באטר קאפ או כל טעם אהוב של בן & ג'ריס
* 1 תבנית סיליקון עם שקעים מלבניים או מרובעים
* 300 גרם שוקולד מריר
* 2 כפות שמן צמחי
* 100 גרם בוטנים מטוגנים ממולחים שבורים גס (אופציונלי)
* קיסם עץ
* נייר אפייה
-
Step 1
מרככים מעט את הגלידה, יוצקים את הגלידה לשקעים בתבנית הסיליקון ומכניסים את התבנית למקפיא למשך שלוש שעות.
-
Step 2
לפני שמוציאים את התבנית מהמקפיא, לוקחים קערה נפרדת וממיסים את השוקולד ושמן במיקרוגל בפולסים עד לקבלת מרקם שוקולד חלק.
-
Step 3
בעזרת קיסם או שניים מחלצים בזהירות את הגלידה מתוך התבנית.
-
Step 4
מיד לאחר מכן טובלים את הגלידה בקערת השוקולד עד לציפוי כל הגלידה ומניחים את הגלידה המצופה בצד על נייר אפייה.
-
Step 5
ניתן לקשט עם בוטנים או כל תוספת אחרת לבחירתכם. חשוב להוסיף את התוספות במהירות לפני שהשוקולד מתקשה.
-
Step 6
החזירו את הנשנושים למקפיא למשך שעה לפחות לפני הגשה.