נשנושי בן & ג'ריס

רכיבים:
* 1 פיינט גלידת פינט באטר קאפ או כל טעם אהוב של בן & ג'ריס
* 1 תבנית סיליקון עם שקעים מלבניים או מרובעים
* 300 גרם שוקולד מריר
* 2 כפות שמן צמחי
* 100 גרם בוטנים מטוגנים ממולחים שבורים גס (אופציונלי)
* קיסם עץ
* נייר אפייה
מרככים מעט את הגלידה, יוצקים את הגלידה לשקעים בתבנית הסיליקון ומכניסים את התבנית למקפיא למשך שלוש שעות.
לפני שמוציאים את התבנית מהמקפיא, לוקחים קערה נפרדת וממיסים את השוקולד ושמן במיקרוגל בפולסים עד לקבלת מרקם שוקולד חלק.
בעזרת קיסם או שניים מחלצים בזהירות את הגלידה מתוך התבנית.
מיד לאחר מכן טובלים את הגלידה בקערת השוקולד עד לציפוי כל הגלידה ומניחים את הגלידה המצופה בצד על נייר אפייה.
ניתן לקשט עם בוטנים או כל תוספת אחרת לבחירתכם. חשוב להוסיף את התוספות במהירות לפני שהשוקולד מתקשה.
החזירו את הנשנושים למקפיא למשך שעה לפחות לפני הגשה.